Количка

Доставка

Срок за доставка: между 1 и 3 работни дни.

Условията за доставка на стоки, поръчани от нашия електронен магазин, важат само за доставка на територията на Република България.
Доставка на поръчки на стойност над 50 лв. е за сметка на сайта (безплатна за клиентите).

Цената на доставката не е включена в цената на продуктите. Необходимо е да представите актуален телефонен номер за връзка. При приемане на пратката се заплаща стойността на поръчката с наложен платеж на куриера. Доставката се извършва с куриер от 9.00 до 18.00 часа през работните дни – от понеделник до петък. В събота от 9.00 до 13.00 часа. Доставки не се извършват в неделя и на официални празници.

 

Поръчка:

За да бъде оформена и потвърдена поръчката е нужно да бъдат коректно изпълнени следните етапи:

-          Избор на продукт/и/ и добавянето в кошницата;

-          Указване на адрес за доставка;

-          Указване на мобилен или стационарен телефон;

-          Начин на разплащане (разплащане с наложен платеж, чрез виртуален POS-терминал);

-          Поръчката е приета.

 

Цени за доставкa:

-          Безплатна доставка /за цялата страна/ - при поръчка на стоки на стойност над 50 лв. Поръчка на стойност под 50 лв. е за сметка на клиента.

 

Начин на доставка:

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин се доставят до всички населени места на територията на Република България от куриерска фирма.

-          Екипът ни отправя към Вас молба, след като получите пратката си, да проверите съдържанието й пред куриера, дали е запазена цялостта на оригиналната опаковка и дали не е нарушен търговският вид на стоката.

 

Срокове за доставка:

В зависимост от зоната, в която попада Вашето населено място, зависи срокът за доставка след предаване на пратката на куриерската служба. Срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни в зависимост от вида, наличността на продукта и населеното място, посочено за доставка. Не носим отговорност за забавяне, поради неточни данни за доставка и контакт с клиента.

 

 С прочитането на тези условия и в последствие използването на електронния магазин за покупки, Вие, като клиент, безусловно се съгласявате с тях.

Ако не сте съгласни с посоченото по-горе, моля, не използвайте магазина.

 

Ако имате допълнителни въпроси или нужда от консултация, моля, свържете се с нас на посочените координати:

 

гр. София 1618, кв. Манастирски ливади ул. “Бяло поле” №12 тел: +359 2 958 77 66

e-mail за запитвания, рекламации, онлайн поръчки: sales@nardis-bg.com.